Zijn wie je wilt zijn. Jezelf presenteren aan de buitenwereld op een manier die bij jou past. Zakelijk en/of privé. En doen wat je graag wilt doen, zonder onnodige nare gevolgen. Zowel in jouw face-to-face interacties als online. Ook op die momenten waarop je dat zo moeilijk vindt. Minder vaak achteraf denken ‘had ik maar…’ of ‘had ik maar niet…’. Dáár is deze training voor.

Om effectiever om te gaan met situaties waarbij er een tegenstelling lijkt te zijn tussen wat er van jou wordt verwacht en wat je eigenlijk wilt. Of wanneer je wenst dat anderen om je heen een duidelijker beeld krijgen van wie jij bent en waar je voor staat.

Jouw focus tijdens deze training: een sterker persoon zijn, mét en zonder anderen om jou heen. Je zichtbaarheid vergroten. Een persoon zijn waar jij blij mee bent. Whatever dat voor jou betekent. En op een manier die bij jou past. Je volgt deze training individueel. Jouw persoonlijke wensen en worstelingen staan centraal.

Programma

De inhoud van de training is afhankelijk van je persoonlijke situatie. O.a. de volgende onderwerpen kunnen aan bod komen:

 • loslaten van allerlei populaire ideeën over ‘authentiek zijn’ en duidelijk krijgen wat voor JOU belangrijk is
 • omgaan met interne conflicten en tegengestelde belangen waar jij last van hebt
 • balans vinden tussen het professionele/zakelijke en het persoonlijke/privé
 • je zichtbaarheid en invloed vergroten
 • jezelf sterk en krachtig profileren
 • meer inzicht in overtuigingen die belemmerend voor je schijnen te werken
 • sterker worden in het je wel/niet aantrekken van wat anderen van je vinden

Deze training is bijzonder geschikt als je:

 • de wens hebt om vaker ‘jezelf’ te zijn, zonder allerlei onnodige nare gevolgen
 • zonder op te scheppen jezelf sterker wilt profileren
 • meer inzicht wilt in je kwaliteiten en wat jou ‘authentiek’ maakt
 • op de momenten die jij het moeilijkst vindt, beter uit de verf wilt komen
 • meer controle wilt hebben op hoe jij beïnvloed wordt door de mening van anderen over jou
 • meer voldoening wilt door gewoon ‘jezelf’ te zijn. Wat dat ook voor jou mag betekenen.

Tarief
€ 699,- exclusief btw. Inclusief 2 uren persoonlijke coaching.

Hoe werkt het?

Deze training kun je individueel volgen. Je kunt op elk moment starten. Je zit niet vast aan specifieke trainingsdata of een trainingslocatie: je bent vrij in het indelen van je agenda. Je wordt persoonlijk gecoacht door een expert. Er is dus persoonlijke aandacht voor jouw persoonlijke wensen en worstelingen. Je gaat voor een groot deel zelfstandig aan de slag met praktische, direct toepasbare informatie die de coach aan jou verstrekt. Je probeert het een en ander uit, worstelt ermee en geeft er een eigen twist aan totdat jij de resultaten boekt waar jij tevreden mee bent.

Elke training heeft een aantal coachingsuren inbegrepen waar je gebruik van kunt maken. Je kunt altijd terugvallen op je coach. Om te sparren over wat jou bezighoudt. Om feedback te krijgen op je ideeën. Voor extra tips en handvaten. Om bepaalde gesprekken vooraf te oefenen. Of om via de webcam feedback te krijgen over hoe je verbaal en non-verbaal overkomt. Waarvoor het ook is, je coach staat klaar als je dat nodig vindt. Wil je hem of haar even spreken? Dan plan je eenvoudig een gesprek in. Dat kan al vanaf 15 minuten. Je kunt van maandag t/m vrijdag afspreken tussen 10.00 en 20.00 uur. Via videobellen, telefoon of app.

Buddy-groep – Wil je samen met nog één of meer bekenden van jou (bijv. collega’s) gelijktijdig starten met de individuele training en samen optrekken? Dat kan. Dan vormen jullie een buddy-groep en worden jullie samen door één coach begeleid.

Live events – Ervaringen uitwisselen met medecursisten? Of live sparren met experts? Dat kan tijdens de Live Case-Based Leiderschap Masterclasses.

In-company – Voor een in-company training (op maat) graag contact opnemen via info@agjon.nl of 06 4122 5508.

Verder geldt:

 • Na je aanmelding, voer je een telefonisch intakegesprek met de expert die jou gaat coachen en trainen. De duur van de training (tempo) bepaal je zelf. Jij hebt hierin de leiding. In overleg met je coach (en eventueel je werkgever) maak je een planning. Dit kan enkele weken of enkele maanden beslaan. Je spreekt een startdatum af.
 • Je ontwikkelt niet alleen vaardigheden. Ook je mindset en denkpatronen. Vaak blijkt: hoe je denkt over een bepaalde situatie, heeft invloed op hoe je een situatie ervaart en welke beslissing(en) jij vervolgens neemt. Hoe krachtiger je wordt in je denken, hoe sterker je zult zijn in je gedrag.
 • Het cursusmateriaal van de (zelf)leiderschapstrainingen is op minimaal MBO werk- en denkniveau. Bij onduidelijkheden kun je contact opnemen met je coach. Begeleiding/coaching is mogelijk van MBO tot Postdoctoraal (WO+) niveau. Mocht je specifieke leer- of communicatieuitdagingen hebben, dan proberen we daar rekening mee te houden.
 • Elke training heeft een aantal uren coaching in het tarief inbegrepen. Mocht je meer willen, dan geef je dat gewoon aan. Extra coachingsgesprekken voor trainingen m.b.t. Zelfleiderschap zijn € 25,- excl. btw per 15 min. Extra coachingsgesprekken voor trainingen m.b.t. Leiderschap zijn € 37,50 excl. btw per 15 min.
 • Gedurende de training kun je je resultaten (voor zover mogelijk) meten en bijhouden. Na afronding van de training ontvang je van je coach een persoonlijk getuigschrift waarin jouw behaalde resultaten in het kort worden weergegeven. Ook ontvang je een origineel AGJON-certificaat.

Tarief
€ 699,- exclusief btw. Inclusief 2 uren persoonlijke coaching.

Meer info? Stel hieronder je vraag of meld je aan:


Gratis consult
Wat jij nodig hebt – dát is altijd ons uitgangspunt. Hoewel je misschien goed kunt aangeven wat je uitdaging is, kan het lastig zijn om de juiste oplossing te kiezen. Daar helpen we je mee, met ons gratis consult. Een vakkundig en eerlijk advies over wat de beste volgende stap is in jouw ontwikkeling – no strings attached. Maak vandaag nog een afspraak voor je gratis consult.

Boek hier je gratis consult