“Uiteindelijk draait het om één ding: Gewoon doen! Just do it!   Hoewel ik eigenlijk liever zeg: Doen! Do it!   Want ‘gewoon’ of ‘just’ is vaak zo niet zo simpel als men denkt”
Genevieve Yeboah-Grep

 

Je hebt levens- en carrièredoelen die je wilt behalen. En je wenst een frisse blik, ondersteuning en een flinke boost van een ervaren sparringpartner die je kan helpen om grote stappen te maken in de juiste richting. Je bent al aardig op weg OF je worstelt met de focus en discipline die ervoor nodig is.

Hoe dan ook, je bent er volledig klaar voor om je aandacht en focus te richten op hetgeen nodig is om je doelen te bereiken. We helpen jou hierbij, maar alleen op voorwaarde dat jij de commitment aangaat om je gedurende minimaal 12 weken volledig in te zetten. No bulls**t accepted. Alleen dán heeft het zin dit programma te volgen.

Durf te dromen
De training duurt 12 weken en begint op de dag waarop je een afspraak hebt met je coach. Samen met je coach doe je een dream- en reality-check van je doelen en ambities. Misschien dat je doelen en ambities door anderen niet realistisch worden gezien. Dat is niet altijd erg. Veel successen komen voort uit zeer onrealistische dromen. De dromer geloofde. Anderen verklaarden hem/haar voor gek. En uiteindelijk bleek het onmogelijke mogelijk. Daarom gaat de dream- en reality check vooral om de stappen die jij zet, of denkt te willen zetten op weg naar je dromen, doelen en ambities. Na de check volgt een plan van aanpak voor de daaropvolgende 12 weken.

Inhoud programma

 • Dream- en reality check + Plan van aanpak – Wat wil je? Wat kun je? Wat heb je? Wat kan er nog komen? En wat is er nodig om te komen waar je wilt komen?
 • Achievers-mindset – In welke mate bezit je de kwaliteiten om op lange termijn je doelen te behalen? Welke belemmeringen houden je progressie tegen? En wat kun je doen om je houding en mindset zodanig te ontwikkelen dat het makkelijker voor je wordt om te bereiken wat je wilt bereiken?
 • Voldoening en zingeving – Het najagen van doelen is een middel en geen doel op zich. In beeldspraak: het is onderdeel van je reis en niet de eindbestemming. In welke mate heb jij hierin een constructieve houding? En wat heb je nodig om te voorkomen dat je na het behalen van je doelen zoiets hebt van ‘Nou, was dat het?’?
 • Balans – Het behalen van lange termijn levens- en carrièredoelen valt of staat met jouw vermogen om dagelijks/wekelijks een balans te vinden en te houden in de verschillende dingen waar je je aandacht op richt. Hoe wordt je sterker in de keuzes die jij maakt? En hoe leg je in de komende 12 weken de basis om daarna vol te houden?
 • Zelfcontrole, discipline en persoonlijk leiderschap – Hoe wordt je steeds beter in het leiding geven aan jezelf?

Dit programma is bijzonder geschikt als je:

 • er écht klaar voor bent om je focus en aandacht te richten op hetgeen nodig is om je doelen te bereiken
 • (ambitieuze) levens- en carrièredoelen hebt en ondersteuning hierin wenst
 • niet bang bent voor feedback, een kritische blik en iemand die je af en toe een (confronterende) spiegel voorhoudt
 • eventueel last hebt van perfectionistische neigingen OF last hebt van uitstelgedrag
 • jouw zelfleiderschap wilt vergroten door een sterkere CEO voor jezelf te zijn

 

Hoe werkt het?

Je kunt op elk moment starten met dit programma. Je wordt persoonlijk gecoacht door een expert. Er is dus persoonlijke aandacht voor jouw persoonlijke wensen en worstelingen. Je gaat voor een groot deel zelfstandig aan de slag met praktische, direct toepasbare informatie die de coach aan jou verstrekt. Je probeert het een en ander uit, worstelt ermee en geeft er een eigen twist aan totdat jij de resultaten boekt waar jij tevreden mee bent.

Je kunt altijd terugvallen op je coach. Je hebt 3 coachingsuren waar je gebruik van kunt maken. Om te sparren over wat jou bezighoudt. Om feedback te krijgen op je ideeën. Voor extra tips en handvaten. Om bepaalde gesprekken vooraf te oefenen. Of om via de webcam feedback te krijgen over hoe je verbaal en non-verbaal overkomt. Waarvoor het ook is, je coach staat klaar als je dat nodig vindt. Wil je hem of haar even spreken? Dan plan je eenvoudig een gesprek in. Dat kan al vanaf 15 minuten. Je kunt van maandag t/m vrijdag afspreken tussen 10.00 en 20.00 uur. Via videobellen, telefoon of app.

Let op: een programma van 12 weken is slechts een boost in de juiste richting. Voor intensievere training en coaching kun je het beste aan de slag met het programma Zelfleiderschap.

Buddy-groep – Wil je samen met nog één of meer bekenden van jou (bijv. collega’s) gelijktijdig starten met de individuele training en samen optrekken? Dat kan. Dan vormen jullie een buddy-groep en worden jullie samen door één coach begeleid.

Live events – Ervaringen uitwisselen met medecursisten? Of live sparren met experts? Dat kan tijdens de Live Case-Based Leiderschap Masterclasses.

In-company – Voor een in-company training (op maat) graag contact opnemen via info@agjon.nl of 06 4122 5508.

Verder geldt:

 • Na je aanmelding, voer je een telefonisch intakegesprek met de expert die jou gaat coachen en trainen. De duur van de training (tempo) bepaal je zelf. Jij hebt hierin de leiding. In overleg met je coach (en eventueel je werkgever) maak je een planning. Dit kan enkele weken of enkele maanden beslaan. Je spreekt een startdatum af.
 • Je ontwikkelt niet alleen vaardigheden. Ook je mindset en denkpatronen. Vaak blijkt: hoe je denkt over een bepaalde situatie, heeft invloed op hoe je een situatie ervaart en welke beslissing(en) jij vervolgens neemt. Hoe krachtiger je wordt in je denken, hoe sterker je zult zijn in je gedrag.
 • Het cursusmateriaal van de (zelf)leiderschapstrainingen is op minimaal MBO werk- en denkniveau. Bij onduidelijkheden kun je contact opnemen met je coach. Begeleiding/coaching is mogelijk van MBO tot Postdoctoraal (WO+) niveau. Mocht je specifieke leer- of communicatieuitdagingen hebben, dan proberen we daar rekening mee te houden.
 • Elke training heeft een aantal uren coaching in het tarief inbegrepen. Mocht je meer willen, dan geef je dat gewoon aan. Extra coachingsgesprekken voor trainingen m.b.t. Zelfleiderschap zijn € 25,- excl. btw per 15 min. Extra coachingsgesprekken voor trainingen m.b.t. Leiderschap zijn € 37,50 excl. btw per 15 min.
 • Gedurende de training kun je je resultaten (voor zover mogelijk) meten en bijhouden. Na afronding van de training ontvang je van je coach een persoonlijk getuigschrift waarin jouw behaalde resultaten in het kort worden weergegeven. Ook ontvang je een origineel AGJON-certificaat.

Tarief
€ 799,- exclusief btw. Inclusief 3 uren persoonlijke coaching.

Meer info? Stel hieronder je vraag of meld je aan:


Gratis consult
Wat jij nodig hebt – dát is altijd ons uitgangspunt. Hoewel je misschien goed kunt aangeven wat je uitdaging is, kan het lastig zijn om de juiste oplossing te kiezen. Daar helpen we je mee, met ons gratis consult. Een vakkundig en eerlijk advies over wat de beste volgende stap is in jouw ontwikkeling – no strings attached. Maak vandaag nog een afspraak voor je gratis consult.

Boek hier je gratis consult 

Of bel om direct een afspraak te maken:
06 4122 5508