AGJON is expert in leiderschap en zelfleiderschap. Althans, we zijn brutaal genoeg om dat zonder gêne te claimen. Wij hebben een belachelijk grote passie om leven en werk makkelijker en fijner te maken. Als het gaat om ‘werk’ geloven wij dat goed leiderschap het werk en leven van een heel team een stuk aangenamer en effectiever kan maken. En met betrekking tot ‘leven’ geloven wij dat zelfleiderschap de sleutel is naar een aangenamer en blijer leven.

Daarom specialiseren we ons in leiderschap en zelfleiderschap. En begeleiden mensen en organisaties in hun ontwikkeling daarin, met trainingen, coaching en teaminterventies.

Waarom we de moeite nemen? Simpel. Omdat we daar blij van worden. Als je ‘s ochtends toch je nest uit moet om te werken, dan kun je net zo goed werk doen waar je blij van wordt. We worden ook blij van dingen die verrassend goed blijken te werken. Die delen we graag met jou. Het liefst zo simpel mogelijk. Zonder poes pas.

Ons motto is: ‘We doen al het nodige en schrappen al het overbodige’. 

We werken dus graag efficiënt en effectief. Hoe?

  • Doordat jij persoonlijke coaching hebt, kun je je focussen op wat jij nodig hebt of nodig gaat hebben voor je eigen ontwikkeling en die van je team/organisatie. Volledig op maat. Dus geen overbodige zaken waar je niks aan hebt.
  • Soms wil je gewoon even snel sparren met je coach. Een uur coaching is dan misschien teveel. Daarom kun je gebruik maken van coaching vanaf 15 minuten per keer. En je ontvangt coaching via videobellen, telefoon of app. Zo gaan we zo efficiënt mogelijk om met zowel jouw tijd als die van de coach.
  • Een groot deel van het programma kun je online, zelfstandig en in eigen tijd mee aan de slag. Je bespaart dus op reistijd en -kosten. En houdt meer tijd over voor andere zaken. Daarbovenop ontvang je begeleiding door ervaren trainers en coaches. Die helpen jou, maar dan wel precies in de mate die je nodig hebt.
  • Wanneer een (in-company) groepstraining, teamcoaching of een teaminterventie nodig is, dan kun je de mogelijkheden bespreken met je coach.
  • Op de live case-based leiderschapsmasterclasses kun je sparren met experts en ervaringen uitwisselen met mede-cursisten.

Ons team

Ons expert-team bestaat uit een arbeids-en organisatiepsycholoog, lean-deskundigen (Green Belt/Black belt), ervaren gespecialiseerde (zelf)leiderschapstrainers en -coaches, en mentoren met ruime ervaring als leidinggevende, bestuurder en/of ondernemer.

Vergroten van de zelfredzaamheid

Wij geloven dat iedereen de kans verdient op een mooi leven. Ook mensen met een lichte verstandelijke beperking. Daarom verzorgen wij ambulante begeleiding specifiek afgestemd op deze doelgroep.

Dit doen we met een speciaal team van gedragsdeskundigen, begeleiders en een GZ-psycholoog/Orthopedagoog. Zo helpen wij zelfredzaamheid en participatie in de samenleving te vergroten. Daar worden we blij van.

Dus: Heb je een lichte verstandelijke beperking, of is er vermoeden van een lichte verstandelijke beperking? Heb je een zorgindicatie voor begeleiding vanwege je beperking? Of wil je een indicatie aanvragen? Wij helpen bij het aanvragen van een indicatie en verzorgen de begeleiding die jij nodig hebt. Voor meer informatie over onze ambulante begeleiding, graag even contact opnemen via info@agjon.nl

——

Gratis consult
Onze persoonlijke aanpak begint al vóórdat je een training of coachingstraject bij ons afneemt: we adviseren iedere individuele deelnemer en iedere organisatie eerlijk, gratis en vrijblijvend over welke leerweg de best passende is – ook als die leerweg niet door ons kan worden geboden. Maak vandaag nog een afspraak voor je gratis consult. Een vakkundig en eerlijk advies over wat de beste volgende stap is in jouw ontwikkeling – no strings attached.

Boek hier je gratis consult